Agrosolution
Agrosolution
Hydretain

Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév: Keresztnév:
E-mail:
×

Már megtekinthető a Debreceni Egyetem kutatási jelentése az őszi búzáról

Olvassa el az Agrosolution Magyarországi Képviseletének megrendelésére, a Debreceni Egyetem által végzett kutatások eredményeit az őszi búza növényvédelmi technológiájának fejlesztéséről.

A jelentést itt találhatja meg.

Erősebb gyökérzet és több elágazódás az AGROSOLution-nel kezelt eperjesi repceföldön

Az AGROSOLution-nel három alkalommal kezelt 10 hektáros repceföld növényei jóval erősebb gyökérzettel rendelkeznek, mint a kezeletlen repcék. A hosszabb és vastagabb gyökérzet a növények számára könnyebb tápanyagfelvételt tesz lehetővé, és a repce talajlazító hatása is jobban érvényesül. A kezelt növényeken több elágazódás, és nagyobb termések tapasztalhatók.

Látványos eredmények az AGROSOLution-nel kezelt paradicsomokon

A szén-dioxid adagolás mellett AGROSOLution-nel is kezelték a paradicsomültetvény növényeit, melyek erősebbek lettek, mint kezeletlen társaik. Különösen a kezdeti fényszegény időszakban volt látványos a paradicsomok erősödése.

Az AGROSOLution-hatás nyitja az intenzív fotoszintézis

Az AGROSOLution-hatás nyitja az intenzív fotoszintézis. Az Agrárágazat januári számában többek között a hamarosan piacra kerülő folyékony állagú AGROSOLution liquid-ről és annak hatásmechanizmusáról is olvashat. Olvassa el a cikket,

Legalább egy tonnával több kukorica!

Legalább egy tonnával több kukorica!- írja a Presztizs Magazin decemberi számában. Olvassa el a cikket, melyben János Levente értékeli az elmúlt évet és összegzi annak tapasztalatait.

A Budaörsi Ipari Parkba költöztünk

Könnyen megközelíthető helyen, egyszerű parkolással várjuk Partnereinket megújult irodánkban, a Budaörs, Gyár u. 2-es szám alatt.

Az idei eredmények ismét bizonyították az Agrosolution-hatást

Kedves Olvasó,

Az Agrosolution idei kijuttatását megnehezítette a rengeteg csapadék, mégis ennek ellenére az első betakarításról érkező hírek alapján újra bizton állíthatjuk, hogy a kezelt növények valóban magasabb hozamot adnak. Az őszi kezelés nagy szerepét ismét igazolta a szélsőséges időjárás, mivel a sok eső miatt több partnerünknél a 2. és a 3. kezelés elmaradt.

A hírlevél tartalmát itt tekintheti meg.

Zöld- és tömegtakarmány alkalmazási tájékoztató

Tekintse meg a zöld- és tömegtakarmány alkalmazási tájékoztatót itt!

Tavaszi felhívás: Őszi kalászosok, repce, lucerna

Kedves Olvasó,

Lassan, de biztosan beköszönt a tavasz, így újra elérkezett az AGROSOLution kijuttatási ideje. A napi átlaghőmérséklet emelkedése miatt kérjük mielőbb alkalmazza az Agrosolutiont az őszi kalászosoknál, a repcénél és a lucernánál a brosúrában javasolt dózis szerint.

A hírlevél tartalmát itt tekintheti meg.

Az AGROSOLution bemutatkozott a szakmai konferencián

A Proventus Trade Kft. szakmai konferenciáján a BASF, a Limagrain és a Focusynergy Kft. szakemberei is megosztották gondolataikat a résztvevőkkel. János Levente, a Focusynergy Kft., az AGROSOLution magyarországi képviselete nevében a termék kedvező hatásait egy kisfilmmel szemléltette. A szakemberek szerint ez egy nagyon gyors szezon lesz, és mindenkit arra biztatnak, hogy időben adják le rendeléseiket, és akkor biztosítható lesz a kompromisszumok nélküli fajválasztás lehetősége.
Bővebben: http://www.presztizs.com/gazdasag/agro/a-szezon-nem-a-vetessel-kezdodik