Agrosolution
Agrosolution
Hydretain

Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév: Keresztnév:
E-mail:
×

Mi az AGROSOLUTION?

Mi az AGROSOLUTION?

Természetes ásványokból nyert 100%-os növekedési energia, hozzáadott vegyi anyagok nélkül!
Az AGROSOLutiont az egészséges növényi fejlődés elősegítése érdekében fejlesztettük ki.

A növények jelenleg levél- vagy talajtrágya által jutnak hozzá a hiányzó tápanyagokhoz. Az egyre növekvő vízhiány és a talajvízszint folyamatos süllyedése következtében nehezebbé válik a növények vízellátása. A problémát a mesterséges öntözés oldja meg. Ez a két komponens (a külső tápanyag- és vízellátás) már jó ideje ismert. A CO2-trágyázás teljes mértékben ismeretlen (főként szabadföldön).

A növénynek viszont az optimális növekedés érdekében megfelelő CO2 háztartásra van szüksége. Legkedvezőbb esetben a fotoszintézishez szükséges CO2 tartalom 0,1 és 1,0 térfogatszázalék között van. A levegő CO2 tartalma csak 0,03 térfogatszázalék, emiatt a növények az optimális szintjük alatt dolgoznak. A növény szinte levegő után kapkod.
És itt lép színre az AGROSOLution.

Az AGROSOLUTION hatása

Az AGROSOLUTION hatása


Az AGROSOLution-t vízzel kell vegyíteni és finom permetként kell felvinni a levelekre.

Mivel a CO2 kibocsátása a levél belsejében történik, ezért ez a CO2 termelés nem szennyezi a környezetet, épp ellenkezőleg:

A növény a CO2-t glükózzá és proteinné alakítja, így több oxigént bocsát ki, tehát erősíti a “zöld tüdőt”. Miután az AGROSOLution finom permetként a levélre került, behatol a növénybe a gázcserenyíláson keresztül. Az ásványi anyagok által a növény belsejében CO2 szabadul fel. Ennek következtében pedig több protein és glükóz termelődik és a növény több oxigént ad le a környezetnek.

Alkalmazás

Alkalmazás

Az AGROSOLution-t vízzel kell vegyíteni és finom permetként kell felvinni a levelekre.
Az AGROSOLution minden kereskedelemben kapható műtrágyával és növényvédő szerrel együtt alkalmazható.

Részletes adatokat az Alkalmazási naptár tartalmaz.

Alkalmazási naptár