Kedves Olvasó,

Az Agrosolution idei kijuttatását megnehezítette a rengeteg csapadék, mégis ennek ellenére az első betakarításról érkező hírek alapján újra bizton állíthatjuk, hogy a kezelt növények valóban magasabb hozamot adnak. Az őszi kezelés nagy szerepét ismét igazolta a szélsőséges időjárás, mivel a sok eső miatt több partnerünknél a 2. és a 3. kezelés elmaradt.

Drahota Szabó Nándor, szentesi partnerünk, aki csak tavasszal tudta kijuttatni az AGROSOLution-t, kezeletlen árpában 40 q/ha, kezeltben pedig 60 q/ha hozamot tudott produkálni.

Mindszenten Hevesi Istvánnál (akinél sikerült az őszi és a tavaszi kezelés is), repcében 43,5 q/ha hozamot realizáltak, a környéken tapasztalható átlag 30 q/ha ellenében. Az árpa termésátlaga kiemelkedő, 72 q/ha volt, míg szárazborsóban 47 q/ha hozamot mértek.

A csapadék miatt csupán ősszel tudta kijuttatni az AGROSOLution-t a Karotin Kft., ahol a kezelt repce, a kontrol 36 q/ha-ral szemben, 40,7 q/ha terményt adott.

Gratulálunk a kiemelkedő eredményekhez!

Vesse össze az eredményeket a Debreceni Egyetem kísérletével!

további hivatalos eredmények »

Hydretain

A szélsőséges időjárási viszonyok közepette kiemelten fontos, hogy a növények, a zöldterületek, virágok megfelelő mennyiségű nedvességhez jussanak, még szárazság idején is.

Engedje meg, hogy bemutassuk legújabb termékünket, a Hydretain-t, mellyel akár 50%-kal is csökkenthető az öntözéshez szükséges vízmennyiség a kertészetben, illetve a mezőgazdaságban. A folyékony szerves keverék, a benne található nedvesítőszerek és nedvességmegkötő komponensek által hatékonyan szabályozza a nedvességtartalmat a gyökérzónában; magához vonzza a vizet és megköti a talaj nedvességét azáltal, hogy a gyökereknél számtalan apró vízraktárt képez és az egyébként nem hasznosuló párát vízcseppekké alakítja. A jobb vízfelvételnek köszönhetően pedig a kezelt növények és gyökerek erőteljesebb és gyorsabb növekedést mutatnak, és nő a tápanyagfelvétel és felhasználás hatásfoka is. A növény így ellenállóbb lesz a kiszáradással, a kártevőkkel és a stresszel szemben. A Hydretain kedvezően hat a csírázásra is, valamint cserepes növényeknél is sikerrel használható.

További információért látogasson el weboldalunkra, vagy keresse területi képviselőjét!

2013.07.22.
Kérdése van, vagy bizonytalan a kezelést illetően? Hívja szakértő területi képviselőinket!

Ismerje meg a szegedi Floratom Kft. tapasztalatait, az Agrosolution üvegházban való alkalmazását illetően!


A hódmezővásárhelyi MADOSZ Szövetkezet számos kultúrán alkalmazta az AGROSOLution-t.
Tekintse meg a helyszíni szemlét!


Weboldalunkon már megtekinthető és letölthető az új AGROSOLution Zöld- és tömegtakarmány termékismertető, benne többek között a DairyOne Laboratórium fermentációs tesztjéből levont következtetésekkel.
Ossza meg velünk gyakorlati tapasztalatait!

Köszönjük, hogy az AGROSOLution-t, az új bevált trágyázási technológiát választotta, kívánunk magas hozamot és jelentős többlettermést!

Baráti üdvözlettel:
János Levente
HU-2040 Budaörs, Gyár u. 2. | Tel.: +36 23 880 710 | Fax.: +36 23 880 713 | E-mail: office@focusynergy.hu | www.agrosolution.hu

a hírlevél címzettje: {email} | leiratkozáshoz kattintson: agrosolution.hu/leiratkozas