Agrosolution
Agrosolution
Hydretain

Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév: Keresztnév:
E-mail:
×

Mezőgazdaság

+ 2013

Alkalmazók szemleképei – 2013


+ 2012

Alkalmazók szemleképei – 2012

Alkalmazói Térkép – 2012 – Kattintson a kis képre az adatokért


Hozzászólások a gyakorlatból

Hozzászólások a gyakorlatból

AGROFIL 2000 Kft.,
Bábolna

„Azt látjuk, hogy a növényeinknek a gyökérzete lényegesen nagyobb tömeget produkált, annak ellenére, hogy nagyon száraz időperiódus van mögöttünk, a növények átlagos magassága is mindenhol százalékban kifejezve megnőtt. Mivel minden szántóföldi növény vagy kertészeti növény, amely fotoszintetizál, hasznosítani tudja az AGROSOLution-t, ezért úgy gondoljuk, hogy ennek a terméknek hihetetlen jövője van Magyarországon.”
Őszi búza: 6,5 t/ha (+44%) 2x kezelés, Repce: +0,4 t/ha (+19,51%) 1x kezelés

dr. Kurucz Gyula,
Kurucz-Ker Kft., Nagyhegyes

„Összesen 630 hektár zöldborsót termelünk, minden egyes hektárra kétszer juttattuk ki az AGROSOLution-t. A középső tenyészidőszakban lévő borsók kitűnően teremtek, nem egy táblánk a 10 tonna termést is elérte, és mondhatom a 30 éves tapasztalatból, hogy gyakorlatilag ilyen szép borsóval még nem találkoztunk. A permetezők már automatikusan teszik a tartályba az egyéb gyomirtó szerekkel együtt.
Hibrid kukoricából 400 hektáron termelünk, ebből 180 hektárra juttattuk ki az AGROSOLution-t, egy 100 hektáros táblára nem juttattuk ki, ez kontrollnak beszámítható. Már most látszik az, hogy 40-60 centiméterrel magasabb az állomány ott, ahol kijuttattuk, és sokkal szebb, jobb, zöldebb, mint az a tábla, ahol nem juttattuk ki.”

Zöldborsó: 6-11 t/ha, 2x kezelés

Szécsi Károly, Agro-Cow Kft.,
Berettyóújfalu

Repce: „A repce nagy tápanyagigényű növény, de érzékeny a stresszhelyzetekre. Ezeknek a kivédésében segített az AGROSOLution. Ma, 2012.június 14-én a repce szára, levele ép, egészséges, zöld. A becők érése szépen halad. A betakarítás valószínűleg a búza aratás közepére várható.”
Őszi búza: „Nagyon szép állomány alakult ki a tavaly őszi gyenge indulás ellenére. A szár, a levelek, a kalászok egészségesek. Egyértelmű, hogy az AGROSOLution használata (2x) hozzátett a növények látható állapotának eléréséhez.”

Fenyő Gyula,
Pannonhalma

„Két kezelés után szemre nem sok különbséget láttam a kezelt és a kontroll parcella között, ám több kukoricát találomra kiválasztva és lemérve átlagosan 12dkg-os, az AGROSOLution-nal kezeltnél 16dkg-os súlyátlag jött ki. Ez több mint 30%-os különbség, ami előrevetíti a termésátlagok közötti várható különbséget.”

Nyéki Tibor,
Ács

„Napraforgó és kukorica esetében is azt tapasztaltam két kezelés után, hogy szemmel is jól látható a kezelt növény színének változása, haragos zöld színűre változtak az AGROSOLution-nal kezelt növények.”

Györkös Tibor,
Kisalföldi Mg. Zrt., Nagyszentjános

„Súlyos fagyási károkat szenvedett el a zöldborsó április folyamán, mégis látható volt, hogy a kezelt borsóhüvelyekben az átlagosnál egy-két szemmel több volt, így a termésátlag is növekedhet az AGROSOLution-ös kezelés hatására.”

Budaházy Áron,
Báránd

„A kezelt állomány azonkívül, hogy nagyobb, egyöntetűbb képet mutat, “haragosabb” zöldebb színű és a szárak is vastagabbak.”

Hajdú Sándor,
Zsáka

„Szemmel láthatóan a kezelt búza nagyobb, a gyökérzete dúsabb, fejlettebb. Várom a betakarítást!”

Bacsa László,
Álmosd

„Ilyen lucernám még sosem volt. A kezelt területen a hajszálgyökerek kialakultak, a levélzet dúsabb, a szára pozsgásabb.”

Bacsa László,
Álmosd (Lucerna)

„Ilyen magas fehérje árak és olcsó tej felvásárlási ár mellett alacsony önköltségen kell takarmányt termelni.
Ebben segít nekem az AGROSOLution.”

Kezelés nélkül: 33,7 t/10 ha (82 bála), Kezelve: 77,96 t/10 ha (165 bála)

Szabó Imre,
Püspökladány

„A kezelt növények gyökérzetén és a szárán meglátszik, hogy AGROSOLution-nal kezeltük.”

Potonyi József,
Darány

„Amióta dinnyét termesztek, azóta nem volt az idei évhez fogható termésem, mind mennyiségben, mind minőségben. A termék kijuttatása után nagyobb ill. haragosabb zöldfelület jelentkezett. Éréskor jellemzőek voltak a 20 kg feletti, cukorfokban rendkívül gazdag gyümölcsök. Véleményem, hogy ezen kedvező paraméterek eléréséhez az AGROSOLution kijuttatása elengedhetetlen.”

Golfpázsit referenciák

Rudolf Müller – kertész,
Thermen Golf Course, Loipersdorf

„A fű dúsabb és zöldebb volt már 2 AGROSOLution kezelés után!”

Ingo Hauff – kertész,
Lichtenau Golf Club

„Hatékony trágyázási technológia. A zöldterületek egészségesek maradtak a száraz júliusi időszak alatt is. Jövőre is használni fogom az AGROSOLution-t!”

Harald Faldner – kertész,
Donau Golf Club

„Dúsabb fű volt tapasztalható, főleg a problémás, szárazabb régiókban. Az előző évekhez viszonyítva a növények ellenállóbbak voltak a szárazsággal szemben. Határozottan ajánlom az AGROSOLution-t, mert nagyon bevált, főleg a problémás zónákban.”

Simon van Dijk – főkertész,
Stromberg Golf Course

„Az öntözési igény jelentős visszaesése, a kopár területek újra benövése, egészségesebb pálya volt a tapasztalat, amit a játékterület erős mélyzöld színe is igazol.”

Thomas Urbanitsch – kertész,
Traminer Golf Club, Klöch

„Az AGROSOLution kétszeri alkalmazása után a fű mélyzöld volt és jelentősen dúsabb. A következő évben is használni fogjuk az AGROSOLution-t, hogy hatékonyságát továbbra is igazolhassuk.”

Thomas Riepl – kertész,
Tuttendörfl / Tuttenhof Golf Range

„Az AGROSOLution alkalmazása után a növények sokkal ellenállóbbakká váltak a szárazságra, egészségesebbek és életerősek voltak. Az előző évekhez viszonyítva azt tapasztaltuk, hogy a golfpályánk füve szemmel láthatóan sokkal szebb és jobb képet mutatott, amit a szárazsággal szembeni ellenállásnak tulajdonítunk. Továbbá kevesebb vizet használtunk az öntözéshez. Már az AGROSOLution egyszeri alkalmazása után is jelentősen dúsabbá és tömöttebbé vált a fű.”

Belistázva

Belistázva

okogarancia_logo biokontroll_logo
FIBL_Logo_WEB FIBL_Logo_WEB
Infoxgen_WEB