Agrosolution
Agrosolution
Hydretain

Hírlevél feliratkozás

Vezetéknév: Keresztnév:
E-mail:
×

Eredmények

Eredmények

Éppen most fejeztünk be számos igen pozitív eredményű kísérletet muskátlikon. A muskátliknál elért hatás szenzációs volt. A növények élettartamának 25%-os növekedését valóban jelentősnek nevezhetjük. Soha eddig nem találkoztunk olyan vízszabályozó termékkel, amely azt az időtartamot, melyet a növény víz nélkül képes elviselni, majdnem megduplázza.

UNIVERSITÄT FLORIDA

James E. Barrett professzor
Floridai Egyetem,
Élelmiszer és
Agrártudományi Tanszék

A Hydretain valóban figyelemreméltó termék. Mint a legtöbb termék esetében, itt is szkeptikusan vártam a Hydretain hatékonyságát. Miután azonban a múlt nyár legszárazabb és legforróbb idôszakában egy 1,2 hektárnyi területen kipróbáltam a terméket, a pozitív hatást már alig egy hét elteltével fel tudtam mérni. A hőségnek kitett, barna színűre fonnyadt gyep a kezelt területeken nem egészen egy hét alatt zöld színű és egészséges lett. Öntöznöm 33%-kal kevesebbet kellett, anélkül, hogy a fő minôsége csorbát szenvedett volna. Végezetül pedig 2006 nyarán az éjszakai öntözés vízmennyiségét a hőség és a szárazság ellenére 4,5 millió literről 3 millió literre tudtam csökkenteni.Rich D. Cope, vezető greenkeeper
A Texasi Egyetem golfklubja

Összességében véve elmondhatjuk, hogy a Hydretain tökéletesen működik, ha a gyökérzetet éri. A talaj nedvességtartalma három év óta, mióta itt dolgozom, most a legkiválóbb. A talaj nem túl száraz és nem is túl nedves. A gyep gyökérzete sokkal egészségesebb, és a tápanyagfelvétel is egyértelműen jobb.
Charles M. Lewison, ügyvezető
Plant City Golf Club

Gyakorlati eredmények

Burgonya csávázási kísérlet